Camper en caravan onderhoud

Totaalservice en alles onder 1 dak!

ACC Oosterwolde heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van campers en caravans. En dan niet alleen het motorische gedeelte van de camper, of uitsluitend voor de opbouw. Bij ACC Oosterwolde kunt u echt voor alles terecht en de prijzen zijn zeer scherp.

Werkplaats met hefbruggen

ACC Oosterwolde heeft een ruime werkplaats met 4 hefbruggen, waarvan er 2 geschikt zijn voor campers. Een ervan kan zelfs gebruikt worden voor campers met een wielbasis van maar liefst 6 meter en een lengte van ca. 9m. In deze werkplaats worden alle voorkomende werkzaamheden verricht, zoals de APK keuring (slechts €29,- voor benzine- en € 50,- voor dieselcampers), de grote en kleine beurt, het vervangen van de distributieriem of het complete motorblok, enzovoorts. Boven de werkplaats bevindt zich een groot magazijn waar de meest voorkomende onderdelen op voorraad liggen.

Accessoires

Ook de in- en opbouw van accessoires is mogelijk. ACC Oosterwolde heeft een ruime voorraad accessoires en onderdelen in de winkel, zoals bijvoorbeeld kranen, waterpompen, klein materiaal als scharnieren en deurknoppen, vliegenhorren, dakluiken van diverse merken, toiletvloeistoffen, 123 producten, gasflessen, verlichtingsunits, enz. We verkopen en monteren hier ook de zogenaamde ‘fietsendrager voor buscamper’ (klik hier voor meer info) en het versnellingsbakslot van Bearlock.

Service

Bij ACC Oosterwolde zijn momenteel 4 mensen werkzaam, die allemaal een ruime ervaring hebben met de diverse camper- en caravanmerken. Een zeer goede service bieden staat op de 1e plaats!

De omgeving

Een plezierige bijkomstigheid is dat Oosterwolde vlakbij het Drents-Friesche Wold ligt, een prachtig natuurgebied waar men uren kan wandelen en fietsen. Een ideale tijdsbesteding als u wacht op uw reparatie. U kunt uw eigen fietsen meenemen, maar er zijn ook leenfietsen ter beschikking. Ook overnachten op het eigen terrein van ACC Oosterwolde behoort tot de mogelijkheden.

Pechhulp caravans

Plaats hier uw zoekopdracht...