Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij ACC Oosterwolde aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: ACC Oosterwolde is altijd de beste keus.

Hoe vaak is regulier auto-onderhoud nodig?

Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig. Is uw auto toe aan een beurt? ACC Oosterwolde voert dit onderhoud graag voor u uit. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf: bij ACC Oosterwolde weet u dus altijd wat de beurt en eventuele reparaties gaat kosten.

ACC Oosterwolde voor uw onderhoud!

Volledig, voordelig en snel: daar staat ACC Oosterwolde voor! Bij ons werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kan ACC Oosterwolde bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen.

Belang van onderhoud

Regulier onderhoud werkt kostenbesparend.

Meer kosten, minder veiligheid

Een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen en schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete: vier versleten banden kosten maar liefst 300 euro.

Kies voor vakmanschap

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor ACC Oosterwolde voor onderhoud en controle. ACC Oosterwolde staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. ACC Oosterwolde hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan, waarvan de eisen hoger liggen dan die van BOVAG. Wij werken uitsluitend met goed

opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden.

Eerlijke en transparante prijzen

Bij ACC Oosterwolde betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. Wij kopen A-merk onderdelen in tegen gunstige prijzen. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief van ACC Oosterwolde gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. De prijzen van ACC Oosterwolde zijn ook transparant. Via onze website(?) kunt u gemakkelijk, snel en anoniem onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Fabrieksgarantie en fabrieksspecificaties

ACC Oosterwolde onderhoudt auto’s volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van de fabrieksgarantie. Dat geldt zowel voor bij ACC Oosterwolde gekochte auto’s als voor jonge auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. Als u het reguliere onderhoud (de jaarbeurt) bij ACC Oosterwolde onderbrengt, dan voeren wij de APK-keuring geheel gratis uit.

Voordelige veiligheidsinspectie

ACC Oosterwolde wil actief bijdragen aan de verkeersveiligheid. Daarom bieden wij particuliere autobezitters voor slechts € 19.95 een veiligheidsinspectie waarbij alle vitale onderdelen worden gecontroleerd.

Te controleren punten:

 • Bandenprofiel
 • Bandenspanning
 • Visuele controle remblokken en schijven
 • Niveau en kwaliteit remvloeistof
 • Niveau koelvloeistof
 • Niveau ruitensproeiervloeistof
 • Ruitenwisserbladen
 • Visuele controle onderzijde auto
 • Verlichting
 • Is het setje reservelampen en – zekeringen compleet en passend?

Regulier onderhoud

‘Voorkomen is beter dan genezen’

Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rijomstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te houden adviseert ACC Oosterwolde regelmatige controle en regulier onderhoud. Hierdoor kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen, hierdoor kunnen onnodig grote en dure reparaties worden voorkomen.

Uw auto-onderhoud laten uitvoeren bij ACC Oosterwolde is een verstandige keuze.

Onderhoudsbeurten

‘Wanneer is uw auto aan de beurt’?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? ACC Oosterwolde voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf, dus u weet altijd wat de beurt en eventuele reparaties u gaat kosten. ACC biedt diverse beurten aan. Bij moderne auto’s volstaat, afhankelijk van de kilometerstand, vaak één onderhoudsbeurt per jaar.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende beurten van ACC Oosterwolde.

Volledig, voordelig en snel; daar staat ACC Oosterwolde voor!

Grote Beurt

Met de ‘Grote Beurt’ van ACC Oosterwolde bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt.

De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij ACC Oosterwolde altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij ACC komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Laat u een ‘Grote Beurt’ bij ACC Oosterwolde uitvoeren, dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit!

Kleine Beurt

Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. ACC Oosterwolde heeft daarentegen ‘de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ ontwikkelt. Naast de standaard werkzaamheden wordt:

 • de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers)
 • de accu preventief gecontroleerd
 • het interieurfilter gecontroleerd
 • alle vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld

De prijs van ‘betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ is afhankelijk van het autotype maar altijd scherp geprijsd! Neem voor een prijsopgave contact op met ACC Oosterwolde.

Reparatie

Autoreparatie in Oosterwolde? Kies ACC Oosterwolde!

Heeft uw auto een reparatie nodig? Bij ACC Oosterwolde in Oosterwolde bent u aan het juiste adres voor het verhelpen van een defect of een preventieve autoreparatie. En daarvoor betaalt u in Oosterwolde nooit te veel! Onze deskundige monteurs vragen namelijk altijd vooraf om uw toestemming, voordat zij een autoreparatie uitvoeren. Daarnaast werkt ACC Oosterwolde uitsluitend met onderdelen van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u snel weer veilig de weg op.

Betaal nooit te veel voor uw autoreparatie

Door de grootschalige inkoop van ACC Oosterwolde profiteert u mee van scherpe prijzen op originele onderdelen. Bovendien zijn de facturen van ACC Oosterwolde helder en repareren onze monteurs nooit zonder uw toestemming. Zowel op uw autoreparatie als op gemonteerde onderdelen geeft ACC Oosterwolde 3 maanden garantie.

De deskundige monteurs van ACC Oosterwolde in Oosterwolde

ACC Oosterwolde repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Bovendien zorgt ACC Oosterwolde ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Tel de vakkennis en ervaring van onze monteurs hierbij op en u weet zeker dat uw auto bij ACC Oosterwolde in Oosterwolde in de beste handen is.

Kies voor autoreparatie door ACC Oosterwolde

Betrouwbaar en scherp geprijsd: voor een autoreparatie in de regio Oosterwolde kiest u voor ACC Oosterwolde. Onze vakspecialisten adviseren u graag over de beste aanpak bij de reparatie van uw auto. Neem gerust contact op en wij helpen u meteen verder.

Aircoservice

Aircocheck

Veel auto’s en bedrijfswagens hebben een airco, zodat u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt autorijden. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren door ACC Oosterwolde.

Waarom aircoservice van ACC Oosterwolde?

De aircospecialisten van ACC Oosterwolde zorgen ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken. ACC Oosterwolde heeft een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen.

Tips voor gebruik airco van uw auto

Met de tips van ACC Oosterwolde kunt u energie besparen en uw airco in goede conditie houden. Zet uw airco minimaal eens per week tien minuten aan, ook in de winter. Dit voorkomt lekkages door uitdroging en nare luchtjes door stilstand. Koel een erg warme auto eerst met open ramen en deuren, zodat de meeste warmte kan vervliegen. Schakel de airco vijf minuten voor aankomst uit: zo beperkt u condensvorming en daarmee de kans op schimmel. Ten slotte: laat uw airco jaarlijks gratis controleren door uw ACC Oosterwolde!

ACC Oosterwolde voor uw airco!

Een goedwerkende airco in uw auto maakt autorijden comfortabel én veiliger. Met een prettige temperatuur kunt u zich immers beter concentreren. Met de AircoCheck en servicebeurten van ACC Oosterwolde blijft uw airco goed werken en uw autorit aangenaam.

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Maar net als alle andere onderdelen van uw auto zijn remmen onderhevig aan slijtage. Doorrijden met versleten remmen is gevaarlijk en kan leiden tot onnodig dure reparaties. Laat uw remmen daarom regelmatig controleren door ACC Oosterwolde .

Slijtage van remmen

De remmen van uw auto zijn niet zomaar ineens versleten: de slijtage vindt geleidelijk plaats, elke dag opnieuw. Diverse onderdelen van uw remmen kunnen versleten raken, zoals de remblokken, remschijven, remschoenen en wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten in orde zijn om goed en veilig te kunnen remmen. Laat uw remmen daarom regelmatig controleren door de specialisten van ACC Oosterwolde , bij voorkeur door uw auto jaarlijks een grote beurt te geven.

Doorrijden met versleten remmen is gevaarlijk!

Het deskundig advies van ACC Oosterwolde : nooit doorrijden met slecht werkende remmen. Dit is niet alleen gevaarlijk, maar zal ook vaak leiden tot een onnodig dure reparatie. Kapotte onderdelen kunnen namelijk voor nieuwe beschadigingen zorgen. Zo zullen versleten remblokken de remschijven beschadigen, waardoor ook deze vervangen moeten worden. Regelmatige controle door uw garage is daarom van belang voor uw veiligheid én portemonnee.

ACC Oosterwolde voor uw remmen!

Geef de belangrijkste onderdelen van uw auto de aandacht die ze verdienen met de remmenservice van ACC Oosterwolde . Met de service van onze vakkundige specialisten kunt u veilig met uw auto de weg op.

Storingsdiagnose

Snel weer op weg begint met de juiste diagnose!

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar is er precies aan de hand?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. ACC Oosterwolde beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide, vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!

Accucontrole

Preventieve accucontrole

Snel weer op weg begint met de juiste diagnose!

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar is er precies aan de hand?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. ACC Oosterwolde beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide, vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!

Accu vervangen

Kies ACC in Oosterwolde voor accu vervangen!

Door regelmatig uw accu te laten controleren, kunt u autopech voorkomen. Maar dat uw accu eens in de zoveel jaren vervangen moet worden kunt u nooit vermijden, hoe goed of duur uw auto ook is. Een accu heeft een beperkte levensduur en is na enkele jaren aan vervanging toe. De vakspecialisten van ACC Oosterwolde in Oosterwolde adviseren u graag over het vervangen van uw accu.

ACC Oosterwolde in Oosterwolde controleert uw accu

De accu staat al jaren met stip op nummer 1 bij pech onderweg. Verreweg de meeste accu’s worden pas vervangen wanneer ze definitief zijn uitgevallen. Dit moment komt natuurlijk altijd ongelegen!

Voorkom pech met een gratis accucontrole door ACC Oosterwolde in Oosterwolde. Zo weet u altijd of uw accu nog voldoende kracht heeft.

Tijd om uw accu te vervangen?

In de accu zit energie opgeslagen die nodig is voor het laten werken van de startmotor. Met een lege accu werkt de startmotor niet en kunt u niet autorijden. De ervaring van ACC Oosterwolde in Oosterwolde is dat een accu van een auto gemiddeld zo’n vier tot vijf jaar meegaat. Bij koud weer heeft de accu het een stuk moeilijker. Daarom gaan de meeste accu’s stuk gedurende de winter. Het is daarom verstandig om uw accu regelmatig te laten controleren bij ACC Oosterwolde.

Betrouwbaar uw accu controleren en vervangen

Voorkom onnodige autopech: laat uw accu regelmatig controleren door ACC Oosterwolde. Als het nodig is, zullen wij u adviseren om de accu te laten vervangen, zodat u altijd met voldoende kracht de weg op kunt. Wij ontvangen u graag in Oosterwolde!

Plaats hier uw zoekopdracht...