Accessoires bij ACC Oosterwolde

ACC Oosterwolde biedt een uitgebreid assortiment accessoires voor uw auto. Naast de Thule producten, de Xenon verlichting van MaxxPro en de Parkeerhulp van Beep & Park kunt u bij ACC Oosterwolde terecht voor een uitgebreid assortiment accessoires.

Thule vrijetijdsproducten

Thule, de innovatieve vrijtijdsspecialist

Dakkoffers en fietsendragers

Het Zweedse bedrijf Thule staat met haar producten garant voor de beste kwaliteit. De wereldmarktleider biedt de beste totaaloplossingen voor families, professionals en buitensporters om op een veilige en stijlvolle manier bagage te vervoeren. ACC Oosterwolde voert een zeer compleet Thule assortiment van trekhaken, fietsendragers, dakdragers en bagageboxen. In welk automerk u ook rijdt, bij ACC Oosterwolde kunt u terecht voor een passende oplossing voor uw auto.

Dakkoffers

De 5 populairste dakkoffers ter wereld zijn beschikbaar in 21 uitvoeringen!

Aan de ontwikkeling van aantrekkelijke, veelzijdige en veilige dakkoffers komt meer kennis en technologisch kunnen te pas dan u zou denken. Niet voor niets prijkt op de meeste dakkoffers, die wereldwijd worden verkocht, het merk Thule. Als u een koffer van Thule vergelijkt met andere merken, zult u heel wat verschillen ontdekken. Wat vooral in het oog springt is de vormgeving en het gebruiksgemak. Thule koffers worden gekenmerkt door een vormgeving die nauw aansluit bij de lijnen van de hedendaagse auto’s. Open de koffer en u treft een reeks geniale snufjes aan, die ervoor zorgen dat Thule-koffers zowel simpel te monteren als eenvoudig in te laden zijn. Sluit het deksel en maak kennis met de handige oplossingen Dual-Force en Dual Side. Er is altijd een dakkoffer die bij u past!

Een dakkoffer wordt gemonteerd op dakdragers. Bijpassende dakdragers zijn bij ACC Oosterwolde verkrijgbaar.

Fietsendragers

De Thule Euroway 2 en 3 fietsendragers zijn de beste in de markt. Zo blijkt uit onderstaand onderzoek door de consumentenbond.

‘De Consumentenbond heeft een aantal fietsdragers voor op de trekhaak getest. De Thule EuroWay 945 is als ‘Beste Koop’ uit de bus gekomen. Het testrapport in de Consumentengids meldt: ‘Deze fietsdrager is robuust, stabiel bij het rijden, makkelijk te monteren en heeft een duidelijke handleiding’. Vooral de stabiliteit tijdens het rijden (slalom, flink optrekken, hard remmen en hobbelparcours) wordt in het eindoordeel van de Consumentenbond positief benadrukt. Verder verdient de Thule EuroWay 945 van de consumentenorganisatie een pluim voor de duidelijke instructies en de eenvoudige montage.’ (bron: consumentengids mei 2007)

Voor meer informatie over Thule producten kom langs bij ACC Oosterwolde of kijk op de Thule website.

Xenon Verlichtingsset

MaxxPro Xenon verlichting

Voor iedere auto

Xenon verlichting kent ten opzichte van het licht van conventionele halogeenverlichting een aantal belangrijke voordelen. Een xenonlamp levert twee keer meer lichtopbrengst dat een moderne halogeenlamp en verbruikt 40% minder aan stroom. Bovendien gaat een xenonlamp veel langer mee dan een halogeenlamp. Het uitgestraalde licht is qua licht kleur bijna gelijk aan daglicht. Dankzij de grotere lichtopbrengst wordt de weg helderder en breder verlicht. De daglichtkwaliteit van xenonlicht komt aan de normale zichtgewoontes van de mens tegemoet. De ogen worden minder snel vermoeid en men rijdt meer ontspannen, wat betekent een enorme winst aan veiligheid.

Voordelen MaxxPro Xenon verlichting:

 • geschikt voor vrijwel elk autotype
 • levert 2 keer meer lichtopbrengst dan halogeen lampen
 • voldoet aan de nieuwe wettelijke regelgeving
 • verkeersborden en markeringen zijn beter zichtbaar
 • beter zicht, niet alleen in het donker maar ook bij slechte weersomstandigheden
 • gaat 6 tot 10 maal langer mee
 • verbruikt 40% minder energie!
 • 2 jaar garantie

Parkeerhulp

Voorkom schade met Beep & Park parkeerhulp

Ruim 25% van alle schadegevallen ontstaan tijdens het achteruitrijden of inparkeren!

Sensoren aan de voor- en of achterzijde van uw auto zorgen ervoor dat u met Beep & Park Parkeerhulp zorgeloos achteruit kunt rijden en inparkeren. Elk obstakel aan de voor- en/of achterzijde van de auto wordt gedetecteerd. Door middel van een geluidsignaal wordt u attent gemaakt op de afstand naar het obstakel. De frequentie van het signaal neemt toe naar mate de auto dichter bij het obstakel komt. Naast het signaal zijn de meeste kits uitgerust met een display. Dit display geeft visueel de afstand en de locatie van het obstakel weer.

Beep & Park Parkeerhulp biedt een compleet assortiment dat uit vijf verschillende kits bestaat. Zo is er altijd een kit die aan uw eisen voldoet.

 • toepasbaar op vrijwel elk autotype
 • combinatie met trekhaak mogelijk
 • verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • eenvoudige montage

Plaats hier uw zoekopdracht...