Bij ACC Oosterwolde vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor garantie op nieuwe auto’s, garantie op occasions en garantie op reparatie en onderhoud.

Tot 12 maanden volledig zorgeloos rijden, is voordeliger dan u denkt!

Bovag garantie

ACC Oosterwolde is lid van de Bovag. Dit houdt in dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Om voor het BOVAG-lidmaatschap in aanmerking te komen dient een autobedrijf te voldoen aan een groot aantal voorwaarden. Als lid van de BOVAG biedt ACC Oosterwolde u een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Dit alles binnen de Europese Economische Ruimte en regels.

Bij aankoop van een gebruikte personenauto vanaf € 4.500 geeft ACC Oosterwolde u altijd BOVAG Garantie. Ook krijgt u deze garantie indien het aankoopbedrag weliswaar minder bedraagt dan € 4.500, maar meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

Sinds 1 november 1998 is voor personenauto’s het BOVAG-garantiebewijs gekoppeld aan de Nationale Auto Pas: de zogenaamde BOVAG Garantiepas. Bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 wordt deze pas veelal afgegeven. De zekerheden van de BOVAG Garantiepas zijn:

  • Zekerheid met betrekking tot garantie én geschiedenis van de kilometerstand van de auto (NAP);
  • Standaard BOVAG Garantie van minimaal 6 maanden op verborgen gebreken van gekochte gebruikte auto’s en onderdelen/toebehoren;
  • Duidelijke en betrouwbare voorwaarden, getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond;
  • Onafhankelijke bemiddeling bij een geschil;
  • Geschillenbeslechting bij de Stichting Geschillencommissie.

Occasions

Op gebruikte auto’s verleent ACC Oosterwolde, tenzij koper uitdrukkelijk schriftelijk heeft verklaard af te zien van BOVAG Garantie, minimaal zes maanden BOVAG Garantie, conform de van tijd tot tijd door BOVAG in overleg met de ANWB en Consumentenbond vastgestelde voorwaarden.

ACC Oosterwolde controleert altijd de kilometerstand bij Stichting Nationale Auto Pas (NAP) gecontroleerd en vermeld deze stand op de koopovereenkomst.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Reparatie en onderhoud

Reparatie- en onderhoudsgarantie

ACC Oosterwolde verleent drie maanden garantie op de aangenomen of uitbestede opdrachten en de daarbij gebruikte materialen, te rekenen vanaf het tijdstip dat de auto weer ter beschikking van de opdrachtgever is gesteld.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Plaats hier uw zoekopdracht...