Algemene Periodieke Keuring

Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies voor een apk-keuring bij ACC Oosterwolde en u weet direct waar u aan toe bent. Onze garage in Oosterwolde verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak met ACC Oosterwolde.

Wat is een apk-keuring?

De apk (algemene periodieke keuring) is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, voldoet aan de milieunormen en op de juiste manier staat geregistreerd. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld door ACC Oosterwolde, blijft verstandig.

Uw apk-keuring bij ACC Oosterwolde

Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven: dit is precies wat ACC Oosterwolde u biedt. Onze garage in Oosterwolde is RDW-erkend en BOVAG-lid. ACC Oosterwolde werkt met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikt over de modernste apparatuur. Blijkt uit de apk-keuring dat reparatie noodzakelijk is? Natuurlijk ontvangt u bij ACC Oosterwolde altijd een prijsopgave vooraf.

ACC Oosterwolde: uw apk-specialist!

ACC Oosterwolde staat voor een vakkundige en betrouwbare apk-keuring. Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. ACC Oosterwolde belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een apk-goedkeuring te verkrijgen!

Bent u op zoek naar een specialist voor uw APK keuring in de buurt van Oosterwolde, Appelscha, Assen, Donkerbroek, Drachten, Gorredijk of omstreken? Dan bent u bij ACC Oosterwolde aan het juiste adres! Plan direct online uw afspraak in of kom bij ons langs.

 

 

Plaats hier uw zoekopdracht...